jakies większe spotkanie lodzko-wojewodzko....?
- krzych0062
Trzeba ustalić jakis termin,miejsce,godzine ......bo podejrzewam ze przed świętami już nikt nie da rady...a tak to do lutego za czym się wszytko rozejdzie po forum mozę zbierze sie garstka....lokal proponuje wybrac jakiś gdzie mozna łaczyć stoły i trzeba w ziać pod uwage ze moga z nami iść nasze przeurocze akawarystki.
Proponuje 3 LUTY 2012 godz 18.00!!!!!! To jest piątek.ZBIERZMY SIE.
Proponuje 3 LUTY 2012 godz 18.00!!!!!! To jest piątek.ZBIERZMY SIE.
Ostatnio zmieniony 2011-12-12, 22:25 przez syjon, łącznie zmieniany 1 raz.
Malawi
- mario150375
Jak w każdym tego typu przedsięwzięciu proponuję:
- trzeba wybrać jedną osobę tzw sekretarza, która będzie prowadziła spis osób chętnych, do tej osoby będzie się przesyłać pw z telefonami.
- sprawa składkowego - ustalmy jakąś kwotę, najlepiej aby składkowe wpłacić sekretarzowi przy przybyciu na spotkanie, proponuję ok 50 zł, z tego zapewniony jakaś jedzenie i napoje.
- wybór lokalu - to już ktoś mieszkający na stałe w Łodzi powinien coś zaproponować uwzględniając atmosferę, dojazd itd.
Więc Syjon jeżeli już zaproponowałeś termin może poprowadzisz sprawę dalej jako sekretarz?
- trzeba wybrać jedną osobę tzw sekretarza, która będzie prowadziła spis osób chętnych, do tej osoby będzie się przesyłać pw z telefonami.
- sprawa składkowego - ustalmy jakąś kwotę, najlepiej aby składkowe wpłacić sekretarzowi przy przybyciu na spotkanie, proponuję ok 50 zł, z tego zapewniony jakaś jedzenie i napoje.
- wybór lokalu - to już ktoś mieszkający na stałe w Łodzi powinien coś zaproponować uwzględniając atmosferę, dojazd itd.
Więc Syjon jeżeli już zaproponowałeś termin może poprowadzisz sprawę dalej jako sekretarz?

- krzych0062
Sadzę ze nie powinnismy robić jakiś sztywnych ram ,niech nawet przyjdzie ktoś kto ma na jeden browar usiadzie i pogada......
Napisałem już do wielu osób które brały odemie rosliny ,kobitki zaprosic mozna wysyłając info na pw ,wtedy bedzie ładniej to wygląć
Propozycja;
Dodawjcie do kazdej odpwiedzi dzien i godzine spotkania zeby nie zgineła w tym gąszczu
3 LUTY 2012 godzina 18 .00 spotkanie akwarytyczne--pamietajcie
Napisałem już do wielu osób które brały odemie rosliny ,kobitki zaprosic mozna wysyłając info na pw ,wtedy bedzie ładniej to wygląć
Propozycja;
Dodawjcie do kazdej odpwiedzi dzien i godzine spotkania zeby nie zgineła w tym gąszczu
3 LUTY 2012 godzina 18 .00 spotkanie akwarytyczne--pamietajcie
Ostatnio zmieniony 2011-12-12, 22:59 przez syjon, łącznie zmieniany 1 raz.
Malawi
- krzych0062
No a co z tymi, które nie brały?syjon pisze:Napisałem już do wielu osób które brały odemie rosliny

Dokładnie tak...bo nie każdy musi gustować w alkoholu...Tylko co wówczas z tą składką? Nie to, że ja się wzbraniam...ale chodzi o sprawy czysto etyczne...Nie raz już miałem takie doświadczenia"ze składkami i abstynentami" w tle...Na początku to żaden problem, ale później...syjon pisze:Sadzę ze nie powinnismy robić jakiś sztywnych ram

Zastosujmy pełną tolerancje,w końcu łaczy nas akwarystyka.....
Ja liste moge zrobić moje gg2766440 albo piszcie na pw...dawjcie na siebie jakies namiary nalepiej gg
tydzien przed spotkanie potwierdzajcie pzrybycie
A Ci c0 nie brali roslin, to napisałem na czacie ogolnym info
3 LUTY 2012 godzina 18 .00 l spotkanie akwarytyczne --pamietajcie

Ja liste moge zrobić moje gg2766440 albo piszcie na pw...dawjcie na siebie jakies namiary nalepiej gg
tydzien przed spotkanie potwierdzajcie pzrybycie
A Ci c0 nie brali roslin, to napisałem na czacie ogolnym info

3 LUTY 2012 godzina 18 .00 l spotkanie akwarytyczne --pamietajcie
Ostatnio zmieniony 2011-12-12, 23:13 przez syjon, łącznie zmieniany 2 razy.
Malawi