Awarie na forum
- Administrator
- Administrator
No narazie działa, wyczyściłem wszystkie dane w FF, zrobiłem kilka razy reset kompa i automatyczne logowanie działa. Ciekawe co będzie jak się zaloguje z innego komputera i ponownie w domu ze swojego. Czy u mnie nadal będzie pamiętał, jutro to sprawdzę 

Moja była Tanganika -
Jeśli korzystasz z FF to nie wystarczy wyczyścić ciasteczka, wejdź Narzędzia -> Opcje -> Prywatność, wyczyść wszystkie dane prywatne, a jeśli nie pomoże to przeinstaluj ff, z ręcznym usunięciem wszytskich plikó
Moja była Tanganika -
Problem z PW ?
Jak działa PW. Znaczy dokładnie kiedy wiadomość zostaje wysłana.
Dziś o 13 napisałem PW i klinąłem wyślij i wiadomość została wysłana, tak mi się wydawało. Teraz robiłem porządek w wiadomościach, otwieram folder "do wysłania" a tam jest nadal moja wiadomość którą "wysłałem" o 13. Co jest nie tak, bo to raczej normalne nie jest .
Dziś o 13 napisałem PW i klinąłem wyślij i wiadomość została wysłana, tak mi się wydawało. Teraz robiłem porządek w wiadomościach, otwieram folder "do wysłania" a tam jest nadal moja wiadomość którą "wysłałem" o 13. Co jest nie tak, bo to raczej normalne nie jest .
Moja była Tanganika -
- megalomaniacc
- Moderator
No chyba coś jest, u mnie też jest jedna oczekująca, admin musi to sprawdzic
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez megalomaniacc, łącznie zmieniany 1 raz.
- w zakładce "Skrzynka" znajdują się wiadomości, które dostaliśmy od kogoś z forumowiczów.
- w zakładce "Wysłane" są wiadomości, które zostały wysłane przez nas do jakiegoś forumowicza i zostały przed niego przeczytane.
- w zakładce "Do Wysłania" są wiadomości, które zostały wysłane przez nas do jakiegoś forumowicza, ale ten jeszcze nie przeczytał wiadomości.
- w zakładce "Zapisane" wiadomo, wiadomości które sami sobie tam zapiszemy.
Wiadomość przez nas wysłana automatycznie zostaje przeniesiona z "Do Wysłania" do "Wysłane" po tym jak zostanie przez adresata odczytana.
- w zakładce "Wysłane" są wiadomości, które zostały wysłane przez nas do jakiegoś forumowicza i zostały przed niego przeczytane.
- w zakładce "Do Wysłania" są wiadomości, które zostały wysłane przez nas do jakiegoś forumowicza, ale ten jeszcze nie przeczytał wiadomości.
- w zakładce "Zapisane" wiadomo, wiadomości które sami sobie tam zapiszemy.
Wiadomość przez nas wysłana automatycznie zostaje przeniesiona z "Do Wysłania" do "Wysłane" po tym jak zostanie przez adresata odczytana.
Ostatnio zmieniony 2009-01-08, 23:40 przez cmepro, łącznie zmieniany 3 razy.
[9L] Korytko: ?
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98
-
- Kontakt:
Od jakiegoś tygodnia mam problem z korzystaniem z forum. Tak jakby serwer nie wyrabiał, chociaż nie zauważyłem żeby w tym czasie było dużo użytkowników. Objawia się to tym że nie otwierają się strony, wyskakuje błąd połączenia. Inne strony, gg, radio działają bez zarzutu w tym czasie. Trzeba klikać "odśwież" i działa, czasem 2 razy. Ktoś z Was też to zaobserwował ?
Moja była Tanganika -
Jakim mega bug. Mianowicie jak wchodzę w dział imprezy spotkania i konkursy i tam na górze jest link do strony głównej jak w niego klikam to wyskakuje coś baardzo dziwnego. To normalne?? jeśli chcecie mogę bliżej oposac co wyskakuje. To taki jakby inny układ forum ale gdi chce przewinąć to sie rozmazuje i juz potem nic nie widac tylko w tym dziele tak mam w innych dział bez problemów.