jabol pisze:znaczy ze co?? ze kazdy akwarysta jest takim: zoofilem-sadystą ??
Myślałem,że zoofilia,to co innego
Sadystą,no poniekąd tak,mimo tego,ze chcemy jak najlepiej dla naszych ryb.
pstrag222 pisze:powiedziałbym 75%
bo nie którzy właściciele zapewniają takie warunki
Czyli według Ciebie aż 25% akwarystów zapewnia w swoich zbiornikach 100% naturalnego odzwierciedlenia włączając w ,to wszystkie czynniki?
Chyba nie wiesz o czym piszesz.
strzaalkaa pisze:Kto Ci w ogóle podsunął ten pomysł? każdy jak to już powiedziane było "macza ręce" w swoim baniaku. A w naszym przypadku to wygląda wręcz odwrotnie niż piszesz, to Paweł aranżuje mój zbiornik,bo mnie brak do tego weny i cierpliwości..
Dziwna sprawa wiesz?
Chodys zrozumiał,że to co napisałem,to żart,a Ty obróciłaś,to do góry nogami,takie rozumowanie nie przystoi przyszłemu pedagogowi.
strzaalkaa pisze:A co do całego wątku to powiem jedno, krytykować to każdy umie i łatwo jest,
I do tego z Twojej strony zero spostrzegawczości.
Autor tematu sam o,to prosił.
Ty myślałaś,że jak wstawia się coś do pokazania,to trzeba komentować tylko brawami?
Jeśli tak,to pomyliłaś ,to forum z jakimś innym,które cechuje się wzajemną adoracją i fałszem.
Gdyby napisać,że zbiornik jest świetny,to przecież,to łganie by było.
Myślisz,że tego chciałby chodys?
strzaalkaa pisze:ale żeby samemu się wychylić, zaryzykować i zrobić coś innego
No i zrobił i w czym problem?
strzaalkaa pisze:niż wszystkie kopie "japońskich mistrzów" to już odwagi brak..
Najlepiej z błotem zmieszać coś,czemu nigdy w życiu w najmniejszym stopniu się nie dorówna.
Odwagą jest zrobić kopie.
strzaalkaa pisze: kto nie ryzykuje ten nie ma jak to się mówi.
Jak,to się mówi,chodys zaryzykował,no i ma,pytanie ,tylko co ma.
Chodys jest właścicielem zbiornika,sam wie,że nie poszło mu najlepiej,rozumie komentarze,a Ty nie.
bo mnie brak do tego weny i cierpliwości..
To Ci powiem,że kierunek studiów jaki wybrałaś,jest nie trafioną ścieżką życiową.