[144l] Azja (Labirynty)
Filtry wylecą jak tylko kupie kubełek są po prostu tymczasowo więc mnie jakoś nie razi po oczach.
No wygląda na mniejsze zgadzam się ale ten korzeń zaje.... mi się podoba i ta aranżacja.
Podłoża ma normalną ilość tylko że pod korzeniem sa już wykopane jamy , wszystko wysypane pod przednia szybę .
Kiryski,sum,długonos i zbrojniki same sobie ułożyły tak dno i ja w to nie ingeruje
Co do gatunków to tak z pielęgniczek marzy mi się harem agasisy w ostateczności kakadu.
Labiryntowce to mozaiki i bojki

No wygląda na mniejsze zgadzam się ale ten korzeń zaje.... mi się podoba i ta aranżacja.
Podłoża ma normalną ilość tylko że pod korzeniem sa już wykopane jamy , wszystko wysypane pod przednia szybę .
Kiryski,sum,długonos i zbrojniki same sobie ułożyły tak dno i ja w to nie ingeruje

Co do gatunków to tak z pielęgniczek marzy mi się harem agasisy w ostateczności kakadu.
Labiryntowce to mozaiki i bojki
144L-Herotilapia multispinosa,Poecilia sphenops,Agamyxis pectinifrons
38L- Azja(Colisa lalia)
38L- Azja(Colisa lalia)
- Radzimierz
- Radzimierz
Znacie jakiś patent na porobienie takich stref na powierzchni z różnych roślin pływających?
Obecnie wychodzi taki misz masz jak się pomieszają i nie ciekawie to wygląda.
Co do obsady to coraz bardziej zastanawiam się nad taką pseudo afryka z barwniakami i proporcami
Obecnie wychodzi taki misz masz jak się pomieszają i nie ciekawie to wygląda.
Co do obsady to coraz bardziej zastanawiam się nad taką pseudo afryka z barwniakami i proporcami

144L-Herotilapia multispinosa,Poecilia sphenops,Agamyxis pectinifrons
38L- Azja(Colisa lalia)
38L- Azja(Colisa lalia)
- Radzimierz
Trochę z aktualizujemy
Ogólnie akwarium zaczyna mi się coraz bardziej podobać no i uważam , że obsada też
Znikną korzeń z prawej strony zastąpił go inny obsadzony anubiasem.Dorzuciłem trochę patyczków , a raczej badylków.Rośliny rosną szczególnie zwartki. Chciałbym podnieść trochę pokrywę tak około 20cm nad akwarium pozwoliło by to na obsadzenie ciekawych roślin na badylach wchodzących do wody
Co do obsady to jest tak
1+1 barwniak czerwonobrzuchy
2 glonojady syjamskie
1+2 molinezja
1 długonos ciernisty
1 sum (kasatka)
W planach dokupienie
1+2 propoczykowiec ?
1+1 szczupienczyk ?
2 opaczki

By pstrag222 at 2012-03-07

Ogólnie akwarium zaczyna mi się coraz bardziej podobać no i uważam , że obsada też

Znikną korzeń z prawej strony zastąpił go inny obsadzony anubiasem.Dorzuciłem trochę patyczków , a raczej badylków.Rośliny rosną szczególnie zwartki. Chciałbym podnieść trochę pokrywę tak około 20cm nad akwarium pozwoliło by to na obsadzenie ciekawych roślin na badylach wchodzących do wody
Co do obsady to jest tak
1+1 barwniak czerwonobrzuchy
2 glonojady syjamskie
1+2 molinezja
1 długonos ciernisty
1 sum (kasatka)
W planach dokupienie
1+2 propoczykowiec ?
1+1 szczupienczyk ?
2 opaczki