Hobbystyczna hodowla krewetek Ozorków
Ja tak mam ze swoimi.
W zbiorniku na kranie z krewetkami C,B,A po wrzuceniu zarcia nastepuje zbiorka i szamanko.
W zbiorniku z A,SS,SSS na wodzie "z wyzszej polki"po wrzuceniu tego samego zarcia zainteresowanie jest nikle.
Efekt rzucania na zarcie przy tych gradacjach byl widoczny,gdy w zbiorniku byly seyriu stone.
Zagadkowe zjawisko.
W zbiorniku na kranie z krewetkami C,B,A po wrzuceniu zarcia nastepuje zbiorka i szamanko.
W zbiorniku z A,SS,SSS na wodzie "z wyzszej polki"po wrzuceniu tego samego zarcia zainteresowanie jest nikle.
Efekt rzucania na zarcie przy tych gradacjach byl widoczny,gdy w zbiorniku byly seyriu stone.
Zagadkowe zjawisko.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
- krzych0062
Cały "wic" polega na skarmianiu jak najbardziej urozmaiconym pokarmem...i to nie tylko suchym. Oczywistym jest również podawanie nie za obficie, bo i wówczas odechciewa się kreweciom wyskubywania wszelakich glonów i moim zdaniem tracą "odruch poszukiwania naturalnego pożywienia", stają się apatyczne i ospałe 

Krzysiu u mnie wiesz staram się podawać co innego codziennie, ostatnio nawet coś tam sam przygotowałem. Zgadza się ważna jest urozmaicona dieta. Tak jak kilka postów wyżej napisałem niższe gradacje mają mniejszy apetyt niż te wyższe gradacje.
Pokarmy od Zafiry są bardzo chętnie jedzone mogę polecić tylko :)
Pokarmy od Zafiry są bardzo chętnie jedzone mogę polecić tylko :)
pokarmy DIY batmankiZafira pisze:A co im podajesz do jedzenia?.

Ostatnio zmieniony 2012-03-07, 21:25 przez lukaszLDZ, łącznie zmieniany 2 razy.
Łukasz
- krzych0062
- martinezsanchez
jak tam snow white u Ciebie?? dorosły jużmoże do rozmiarów, w których możnaby im zafundować przeprowadzke?
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
Jako, że choroba krewetkowa postępuje dalej . To tak się buduje nowe większe mieszkanko dla tych pięknych zwierzątek :))

Ostatnio zmieniony 2013-06-17, 16:29 przez adamozw, łącznie zmieniany 1 raz.
- martinezsanchez
:)
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,