Historia ryb w butelce

ODPOWIEDZ
miroslaw lipka

Historia ryb w butelce

Post autor: miroslaw lipka »

Chciałem podziękować wszystkim akwarystom z ŁFA za zainteresowanie tematem i wyrozumiałość.
Chciałbym dodać w temacie, że P. Miszczak z DIODON-SKLEP przysłał mi ryby niezgodne z umową. Zamawiałem gupiki moskiewskie niebieskie, po okoceniu (ryby były zapłodnione u P.Miszczaka) okazało się że nie są to zamawiane rybki i nie mają nic wspólnego z gupikami moskiewskimi niebieskimi. Załączam zdjęcie:
http://imageshack.us/photo/my-images/59/q62q.jpg/

Wychodzi z tego, że p.Witold nie jest hodowcą a spekulantem. Ktoś ko hoduje ryby nie powie że ma rasowe jeśli ich potomstwo daje same kundelki. Przypuszczam że p.Witek Miszczak sprzedaje ryby azjatyckie a chwali się że to z jego chowu.
Według mnie wypowiedzi i posty p.Witka Miszczaka są aroganckie i pozbawione taktu.
Mam nadzieję że p.Witek Miszczak z DIODON-SKLEP wyjdzie jeszcze na ludzi.

Pozdrawiam
Miro

king
Kontakt:

Post autor: king »

ostro... Masz pikne endlery tiger i gold:)
Niebieskie moskiewskie polecam od Pana Chwiałkowskiego/Fiałkowskiego z Karakowa. Co do nazwiska nie pamiętam dokładnie. Brałem od niego ostatnio naprawdę ładne ryby/

jacek7110

Re: Historia ryb w butelce

Post autor: jacek7110 »

miroslaw lipka pisze:Chciałem podziękować wszystkim akwarystom z ŁFA za zainteresowanie tematem i wyrozumiałość.
Chciałbym dodać w temacie, że P. Miszczak z DIODON-SKLEP przysłał mi ryby niezgodne z umową. Zamawiałem gupiki moskiewskie niebieskie, po okoceniu (ryby były zapłodnione u P.Miszczaka) okazało się że nie są to zamawiane rybki i nie mają nic wspólnego z gupikami moskiewskimi niebieskimi. Załączam zdjęcie:
http://imageshack.us/photo/my-images/59/q62q.jpg/

Wychodzi z tego, że p.Witold nie jest hodowcą a spekulantem. Ktoś ko hoduje ryby nie powie że ma rasowe jeśli ich potomstwo daje same kundelki. Przypuszczam że p.Witek Miszczak sprzedaje ryby azjatyckie a chwali się że to z jego chowu.
Według mnie wypowiedzi i posty p.Witka Miszczaka są aroganckie i pozbawione taktu.
Mam nadzieję że p.Witek Miszczak z DIODON-SKLEP wyjdzie jeszcze na ludzi.

Pozdrawiam
jestem zaskoczony...
Ostatnio zmieniony 2013-08-10, 18:36 przez jacek7110, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”