Witam.imrasil pisze:W sklepach jakie znalazłem w sieci kosztuje około 4,2 PLN więc przebitka 100%. Przy takiej cenie chyba jasne gdzie każdy pojedzie ....megalomaniacc pisze:imrasil, nie wiem jak inneski i inne ale czerwone są w granicach 1,5-2 zł. Z regóły pakowane są po 50 sztuk. Zawsze można się targować przy takiej ilości.
To jednak nie jest przebitka 100% ale zaledwie 50% zapomniałeś o podatkach które trzeba płacić.
Zapraszam do naszego sklepu w Konstantynowie Łódzkim, może nie mamy tak dużego wyboru sprzętu jak konkurencja ale poradę na pewno uzyskasz !pszemoo pisze:Ja osobiście wolę sklep akwarystyczny z prawdziwego zdarzenia, w którym poza dużym wyborem ryb i sprzętu możnaby było uzyskać fachową poradę, niestety takiego nie ma w Łodzi. Ale mam nadzieję, że właściciele sklepów i sklepików czytający to forum wezmą sobie "do serca" tego typu tematy i będą pojawiać się sklepy akwarystyczne a nie tylk o "sklepiki z rybkami".
Proszę bardzo u nas leży ze 20szt. tych "zielonych kulek" po 5zł/szt.imrasil pisze:Pokażcie mi sklep gdzie gałęzatka kosztuje mniej niż 8-10 PLN