Chcę zrobić prezent na gwiazdkę żonie, planuje uruchomić jej LT na bazie ziemi ogrodowej. Zakupic chcę akwarium Aqua Art Opti White 80x35x40 i do tego nie wiem jaką pokrywę wybrać, ma być porządna, exclusive :P Z dostępem do akwarium. Waham się między pokrywą:
Wromak - Pokrywa Exclusive T5 Prosta 80 x 35 ośw: 2 x 24 W
lub
Pokrywa aluminiowa Diversa 80x35 2x24W T5
Miał ktoś z nimi doczynienia i mógłby polecić ?
Zakupów chciałbym dokonać w rybarium.pl bo są z Łodzi. Tylko czy można u nich osobiście czy tylko wysyłają? To akwarium więc wolałbym osobiście. Jutro będę do nich dzwonił, ale w międzyczasie przez wieczór ktoś coś doradzi jak z zakupami u tej Firmy....
edit: jeszcze jedno czy orientujecie się czy te pokrywy maja z tyłu miejsce na węże od filtra kanistrowego? Kiedyś miałem pokrywę badziewną Aquaela i musiałem ciąć żeby rurki weszły do akwarium
Pokrywa w rybarium.pl - diversa czy wromak?
Pokrywa w rybarium.pl - diversa czy wromak?
Ostatnio zmieniony 2014-12-21, 21:19 przez drogba, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzwonić to do nich nie masz co ,bo oni klienta to mają w pewnym ciemnym miejscu, i przez grzeczność tego nie napisze .
Politykę prowadzą dziwną ,dodzwonić się nie można,na maila nie raczą odpisać nawet ,a płaczą że nie ma sprzedaży.
Poza tym, w sklepie taki syf i burdel, że w życiu takiego nie widziałem ,a świetlówki leżą rzucone pod regałem.
Nie wierze że mają taki natłok pracy od samego rana ,że nie można tego sajgonu ogarnąć.
Po prostu gość siedzi ,ogląda Red tube i jakoś to leci(dosłownie i w przenośni mu leci).
Jak chcesz coś załatwić to albo jedź osobiście albo zamawiaj przez neta inaczej się nie da.
Politykę prowadzą dziwną ,dodzwonić się nie można,na maila nie raczą odpisać nawet ,a płaczą że nie ma sprzedaży.
Poza tym, w sklepie taki syf i burdel, że w życiu takiego nie widziałem ,a świetlówki leżą rzucone pod regałem.
Nie wierze że mają taki natłok pracy od samego rana ,że nie można tego sajgonu ogarnąć.
Po prostu gość siedzi ,ogląda Red tube i jakoś to leci(dosłownie i w przenośni mu leci).
Jak chcesz coś załatwić to albo jedź osobiście albo zamawiaj przez neta inaczej się nie da.
Ostatnio zmieniony 2014-12-22, 00:18 przez behemoth, łącznie zmieniany 1 raz.
zakupiłem wszystko w rybarium, dodzwoniłem się za 1 razem, towar już kompetują, odbiór osobisty. Zapłacę prawie 1 tys zł, chyba mnie pojeba...
ale co tam, raz sie żyje
ale co tam, raz sie żyje
Ostatnio zmieniony 2014-12-22, 23:11 przez drogba, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem wiem..... to jet zaraźliwe i nie wyleczalne.
Jak zauważysz kwota którą wydasz stopniowo będzie rosła

Jak zauważysz kwota którą wydasz stopniowo będzie rosła
Proporczykowiec błękitny - Fundulopanchax sjoestedti
Proporczykowiec Walkera - Fundulopanchax walkeri
Proporczykowiec Chromaphyosemion melanogaster Ebome CAM-0312-CI
Szczupieńczyk Karłowaty - Epiplatys Annulatus
Krewetki - różne heteropody
Proporczykowiec Walkera - Fundulopanchax walkeri
Proporczykowiec Chromaphyosemion melanogaster Ebome CAM-0312-CI
Szczupieńczyk Karłowaty - Epiplatys Annulatus
Krewetki - różne heteropody