AquaBlast - nowy nawóz

rozmowy na dowolne tematy
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
andrzej_vader

AquaBlast - nowy nawóz

Post autor: andrzej_vader »

AquaBlast – to nowa linia produktów renomowanej firmy ANP (Active Nagasaki Plants) , która od wielu lat zajmuje się produkcją nawozów akwarystycznych. Dzięki nowoczesnej metodzie pozyskiwania uranu z blendy uranowej, powstał nowy produkt – Aquablast. To pierwszy produkt, dzięki któremu potrafią rosnąć rośliny sztuczne. Zbędne jest ogrzewanie zbiornika! A nawet oświetlenie!!! Nie potrzebujesz lamp, świetlówek, diod ani żarówek!!! Wszystko i tak świeci. Totalne oszczędności. Dzięki nawozowi AquaBlast, twoje akwarium uzyska nowy kształt i wyraz. Całe twoje mieszkanie nabierze nowego kolorytu. Nawóz AquaBlast dla Państwa wygody, wykonano w formie płynnej (wersje proszkowe niestety zapalały się w temperaturze pokojowej). Nie potrzebujesz żadnych, innych nawozów! AquaBlast zapewni Ci 100% satysfakcji.
Wkrótce do produkcji wejdzie kolejny produkt, oparty na izotopie U238 o nazwie PP (PlutoniumPower).

zami84

Post autor: zami84 »

hahahaah xD
Ja chce go miec xD
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja

jabol

Re: AquaBlast - nowy nawóz

Post autor: jabol »

andrzej_vader pisze:AquaBlast &#8211; to nowa linia produktów renomowanej firmy ANP
Jądruś... albo wiosna uderzyla do glowy :) :)

albo.... zmien dilera...

albo w sumie...hm co mi szkodzi..podaj do niego namiary...JA TEZ CHCEEEEEEEE !!!! :)

Awatar użytkownika
andrzej_vader

Dobry dealer jest na wagę złota :D

jabol

Post autor: jabol »

andrzej_vader pisze:Dobry dealer jest na wagę złota :D
ty a moze byles w tym sklepie dla kolekcjonerow co otworzyli ostatnio na Widzewie ?? :)

Awatar użytkownika
andrzej_vader

:D Nie, jeszcze nie byłem. A warto? ;-)

Awatar użytkownika
Kubek75

Post autor: Kubek75 »

Ciekawe kiedy go będą mieli w Rybarium. :-D
Zapowiada się nieźle, choć nie wiem czy da się rozbudować Lajona o licznik Geigera, co by nie przenawozić. No chyba, żeby go na EI poprowadzić. :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”