Stowarzyszenie miłośników ryb (jajo)żyworodnych
- Witek Miszczak
Stowarzyszenie miłośników ryb (jajo)żyworodnych
Czy są osoby zainteresowane działaniami w kierunku utworzenia stowarzyszenia jak w temacie 
Nie wiem czy to jeszcze funkcjonuje http://www.zyworodki.akwarysta.pl/
- Witek Miszczak
W sieci tak, ale napisałem do twórców - brak odpowiedzi. Kaledon czekał na odpowiedź kilka miesięcy, z której wynikało, że z powodów "życiowych" zainteresowanie żyworodkami zanikło.
Swoją drogą bardzo fajna strona, artykuły i filmiki, które widziałbym w nowym, aktywnym miejscu jako bazę.
P.S. Jak tam Tylomelanie???
Swoją drogą bardzo fajna strona, artykuły i filmiki, które widziałbym w nowym, aktywnym miejscu jako bazę.
P.S. Jak tam Tylomelanie???
rozumiem, ze chodzi o coś ogólnopolskiego a nie lokalnego?? co do linku to często zaglądam, dużo wiedzy jest tam zawarte
Ostatnio zmieniony 2011-12-06, 12:29 przez 3runer, łącznie zmieniany 1 raz.
Co by tu napisać... 
swoja droga Wojtek Stanczak to dosc ciekawy i nietuzinkowy gosc. kiedy zaprosilismy go na Forum kilka lat temu - przybyl z Gdyni autostopem :)Witek Miszczak pisze:W sieci tak, ale napisałem do twórców - brak odpowiedzi. Kaledon czekał na odpowiedź kilka miesięcy, z której wynikało, że z powodów "życiowych"
- Witek Miszczak
Tak. Ten dział dość intensywnie rozwija się na świecie, a większość krajów ma już takie organizacje, tylko u nas bida.rozumiem, ze chodzi o coś ogólnopolskiego a nie lokalnego??
W pierwszym ruchu może nie koniecznie tworzyłbym stowarzyszenie. IMHO wystarczy zebrać miłośników na jednym forum i tam drążyć tematy.
- Witek Miszczak
- Witek Miszczak
Na próbę ciachnąłem coś takiego. Proszę o konstruktywną krytykę.
www.zyworodne.fora.pl
www.zyworodne.fora.pl