Zakupy akwarystyczne
Zakupy akwarystyczne
Za kilka dni jade do Poznania po OW.
Jesli ktos z tego miejsca planuje zbiornik,to moge przywiezc.
Nastepnie prosto z Poznania jade po kreweti do Garnelli,wiec tez moge przywiezc.
Koszty transportu dzielone w zaleznosci od ewentualnej liczby chetnych.
Jesli ktos z tego miejsca planuje zbiornik,to moge przywiezc.
Nastepnie prosto z Poznania jade po kreweti do Garnelli,wiec tez moge przywiezc.
Koszty transportu dzielone w zaleznosci od ewentualnej liczby chetnych.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
garnela ma kiche krewety
lepiej do Pana Henia z Wawy się karnij ma taniej i wszystko swoje, a nie kupione od kogoś.
gdzieś mam do niego numer chyba tylko gdzie?
Jak jesteś zainteresowany to poszukam ma wszystko to co garnela i więcej...
ile tafla OW 6mm kosztuje za 1m2?
lepiej do Pana Henia z Wawy się karnij ma taniej i wszystko swoje, a nie kupione od kogoś.
gdzieś mam do niego numer chyba tylko gdzie?
Jak jesteś zainteresowany to poszukam ma wszystko to co garnela i więcej...
ile tafla OW 6mm kosztuje za 1m2?
Ostatnio zmieniony 2012-01-02, 13:52 przez king, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież ja nie jestem producentemking pisze:ile tafla OW 6mm kosztuje za 1m2?
Scorpion nie bawi się masowo w ''szóstki''
Tego Ci nie powiem,bo ich nie widziałem,ale jedno wiem na pewno,ma lepsze niż ja,więc...king pisze:garnela ma kiche krewety
A do Wawy z Poznania mi nie ''kalkulejszyn''
Filmy
no niby tak.
A co do szyby to myślałem ze masz cennik jakiś...
sory nie unoś się chciałem tylko pomóc
A co do szyby to myślałem ze masz cennik jakiś...
sory nie unoś się chciałem tylko pomóc
Ostatnio zmieniony 2012-01-02, 14:39 przez king, łącznie zmieniany 1 raz.
Z mojej strony nie bylo uniesienia itp. 
Filmy
Niedawno znalazłem ofertę z Wrocławia:king pisze:ile tafla OW 6mm kosztuje za 1m2?
http://szybka.pl/sklep/p-1912/szklo-optiwhite-6-mm.html
stamtąd mam OWnemrod pisze:Niedawno znalazłem ofertę z Wrocławia:
http://szybka.pl/sklep/p-...white-6-mm.html
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką
MST MS 01D VIP
MST MS 01D VIP
Na wstępie chciałbym wszystkich przywitac na forum i napisać kilka słów sprostowania.
Jeśli już się kogoś faworyzuje a kogoś innego nie to warto znać fakty i ich nie przekłamywać. Każdy ma krewetki od kogoś bo nikt ich z niczego nie swtorzył i żeby mieć znaczną populacje danego gatunku trzeba zakupić stadko początkowe od kogoś. Idąc dalej u mnie nie sprzedaje się krewetek ze stad początkowych bo po pierwsze nie ma z tego interesu a po drugie są po to by je rozmnażać i po rozmnożeniu dopiero sprzedawać, więc Pana opinia że ja sprzadaje krewetki kupione od kogoś mija się z prawdą. Ponadto pewnie się Pan zdziwi ale w swoim czasie sympatyczny Pan Henio z Warszawy kupował też ode mnie krewetki goszcząc u mnie w hodowli .......
Na marginesie Lukiki i innych zapraszam do hodowli i sprawdzisz sam ile prawdy jest w tym co mówi King .......
Bardzo się cieszę że ma Pan swoją wyrobioną opinie na temat moich krewetek , ale nie przypominam sobie by Pan u mnie kupował a już w ogóle by Pan mnie odwiedził w hodowli, nawet nie potrafi Pan zapamiętać prawidłowo nazwy "Garnella" nie garnela.......king pisze:garnela ma kiche krewety
Jeśli już się kogoś faworyzuje a kogoś innego nie to warto znać fakty i ich nie przekłamywać. Każdy ma krewetki od kogoś bo nikt ich z niczego nie swtorzył i żeby mieć znaczną populacje danego gatunku trzeba zakupić stadko początkowe od kogoś. Idąc dalej u mnie nie sprzedaje się krewetek ze stad początkowych bo po pierwsze nie ma z tego interesu a po drugie są po to by je rozmnażać i po rozmnożeniu dopiero sprzedawać, więc Pana opinia że ja sprzadaje krewetki kupione od kogoś mija się z prawdą. Ponadto pewnie się Pan zdziwi ale w swoim czasie sympatyczny Pan Henio z Warszawy kupował też ode mnie krewetki goszcząc u mnie w hodowli .......
Na marginesie Lukiki i innych zapraszam do hodowli i sprawdzisz sam ile prawdy jest w tym co mówi King .......
Ostatnio zmieniony 2012-01-09, 09:53 przez Garnella, łącznie zmieniany 1 raz.
Pokaż mi swoje krewetki a powiem ile warta jest Twoja opinia
Wie Pan na marginesie,to sprawa mnie nie dotyczy z dwóch powodów.Garnella pisze:Na marginesie Lukiki i innych zapraszam do hodowli i sprawdzisz sam ile prawdy jest w tym co mówi King .......
Po pierwsze nic,a nic nie wziąłem sobie do siebie opinii Kinga.
Po drugie sam osobiście sprawdziłem ile jest prawdy w tym,co napisał King jak zawitałem do Pana tuż po zgaszeniu światła w ubiegły czwartek
Serdecznie pozdrawiam,dziękuję za ponowne uruchomienie światła,pokazanie maleńkich cudów w akwariach,krótką i zwięzłą prelekcję.
Na pewno jeszcze u Pana zawitam.
Osobiście od siebie polecam zakupy u Garnelli.
Filmy
Miałem przyjemność być u Waldka jakiś czas temu , co prawda nie w ''krewetkowej'' sprawie, ale widziałem jego hodowlę i zwierzaki.
Nie mam wiele wspólnego ze słodkimi krewetkami, ale zwierzaki u Waldka bardzo mi się podobały, wszystko zadbane a facet zna się na tym co robi, także jakby ktoś z Łodzi się tam wybierał to polecam bo warto.
King mógłbyś chociaż uzasadnić, czemu jego krewetki są bee a u Pana Henia są super, bo robisz krzywdę człowiekowi, a Twoje posty tracą wiarygodność.
Nie mam wiele wspólnego ze słodkimi krewetkami, ale zwierzaki u Waldka bardzo mi się podobały, wszystko zadbane a facet zna się na tym co robi, także jakby ktoś z Łodzi się tam wybierał to polecam bo warto.
King mógłbyś chociaż uzasadnić, czemu jego krewetki są bee a u Pana Henia są super, bo robisz krzywdę człowiekowi, a Twoje posty tracą wiarygodność.
- krzych0062
No nie może być...Witam Cię ciepło i serdecznie Waldku, miło, że wreszcie zajrzałeś na nasze podwórkoGarnella pisze:Na wstępie chciałbym wszystkich przywitac na forum
PS. Z jednym kolegą chcemy Cię niebawem odwiedzić, tylko pytanie-jedziesz do Hanoweru? Jeśli tak to odwiedziny planujemy po Twym powrocie. Być może ujrzymy jakieś nowinki, które nie omieszkasz przywieźć
Dziękuję Panowie za serdeczne powitanie.
Widzę same znane i lubiane "twarzyczki" => Krzysiek , Marcin , Adamozw
Marcin , dziekuję za miłe słowa oczywiście odwdzięcze się tym samym i powiem Wam koledzy na forum że moj baniaczek morski rok temu od podstaw stawiał Marcin , baniaczek ma się bardzo dobrze i większość osób nie może oderwać wzroku gdy odwiedzają moją hodowle, więc jeśli ktoś myśli profesjonalnie o solniczce to Starfish to Wam zapewni.
Krzysiek , dobrze Cie znowu ... "czytać" , jak wiesz mam urlop od for i braki w kontaktach z ludźmi, dziś w nocy dostałem emaila o tym wpisie Kinga i przeczytawszy chciałem napisać kilka słów i stąd moja obecność.
Ciesze się ze krewetki stały sie pasją nastepnej osoby, to piękny temat do zainteresowań, szkoda że niektórzy traktują go tak przyziemnie przez pryzmat zazdrości czy kasy ... ale cóż takie zycie.
Wstepnie na Hannower wybieram się z Michałem Paczkowskim i mamy już wszystkie rezerwacje (hotel , wstęp itp) , ale Michał kilka dni temu sygnalizował problem w pracy i na dniach okaże się czy pojedziemy czy nie.
Z ostatniego Hannoweru nie przywiozłem nic poza (koralami) wiec i w tym roku takze sie nie nastawiam na jakies nowosci ale zobaczymy.
Pozdrawiam wszystkich zapraszając do odwiedzenia mojej stronki a także hodowli .....
Widzę same znane i lubiane "twarzyczki" => Krzysiek , Marcin , Adamozw
Marcin , dziekuję za miłe słowa oczywiście odwdzięcze się tym samym i powiem Wam koledzy na forum że moj baniaczek morski rok temu od podstaw stawiał Marcin , baniaczek ma się bardzo dobrze i większość osób nie może oderwać wzroku gdy odwiedzają moją hodowle, więc jeśli ktoś myśli profesjonalnie o solniczce to Starfish to Wam zapewni.
Krzysiek , dobrze Cie znowu ... "czytać" , jak wiesz mam urlop od for i braki w kontaktach z ludźmi, dziś w nocy dostałem emaila o tym wpisie Kinga i przeczytawszy chciałem napisać kilka słów i stąd moja obecność.
Ciesze się ze krewetki stały sie pasją nastepnej osoby, to piękny temat do zainteresowań, szkoda że niektórzy traktują go tak przyziemnie przez pryzmat zazdrości czy kasy ... ale cóż takie zycie.
Wstepnie na Hannower wybieram się z Michałem Paczkowskim i mamy już wszystkie rezerwacje (hotel , wstęp itp) , ale Michał kilka dni temu sygnalizował problem w pracy i na dniach okaże się czy pojedziemy czy nie.
Z ostatniego Hannoweru nie przywiozłem nic poza (koralami) wiec i w tym roku takze sie nie nastawiam na jakies nowosci ale zobaczymy.
Pozdrawiam wszystkich zapraszając do odwiedzenia mojej stronki a także hodowli .....
Pokaż mi swoje krewetki a powiem ile warta jest Twoja opinia