Przeźroczyste narożniki
Przeźroczyste narożniki
Gdzie w Łodzi mam szanse dostać Przeźroczyste narożniki do akwarium 6mm bo mm zamiar sobie zamówić akwarium opti white z pokrywa na wzór aquaela shrimp seta i potrzebuje naroźniczki do tego. A obawiam się że na Popiełuszki nie będą tego mieć wiec samemu będzie trzeba wykombinować.
- michalpolak5
- mbienkowski
- mbienkowski
Czyli wcale nie jest źle. Mnie również interesują narożniki dla 6mm, ale czarne ;)
W razie czego na allegro są przezroczyste, ale dla szkła max. 5mm (link). Można zapytać czy kiedykolwiek mieli/widzieli dla 6mm.
W razie czego na allegro są przezroczyste, ale dla szkła max. 5mm (link). Można zapytać czy kiedykolwiek mieli/widzieli dla 6mm.
mkslonik, sorrki ,miałem Ci wysłać PW z moim patentem ....zapomniałem , jak chcesz to mnie zastrzel na najbliższym Starcie
Napiszę tutaj ,bo może się komuś innemu spodoba i przyda ...
Docinasz szkliełko nakrywkowe troszke mniejsze niż obrys wewnętrzny baniaka ,do szkiełka przyklejasz bezb. silikonem wąskie płaskie listki pleksi (na każdym rogu ),tak aby wystawały tyle ile ma gr. szyb bańki kładziesz szybę na baniak
.Dodatkowo możesz dać po kropli silikonu na boki szybki (zabezpieczenie ,żeby nie obić szkła )
Napiszę tutaj ,bo może się komuś innemu spodoba i przyda ...
Docinasz szkliełko nakrywkowe troszke mniejsze niż obrys wewnętrzny baniaka ,do szkiełka przyklejasz bezb. silikonem wąskie płaskie listki pleksi (na każdym rogu ),tak aby wystawały tyle ile ma gr. szyb bańki kładziesz szybę na baniak
Ostatnio zmieniony 2012-06-19, 20:02 przez Pabian, łącznie zmieniany 1 raz.