CZARO-ZOO - delfin-aqua.pl
CZARO-ZOO - delfin-aqua.pl
Nie wiem czy tylko ja mam takie szczęście co tam pojadę to wiecznie zamknięte! Jedyny sklep jaki jest czynny to tylko na Starcie ale tam teraz mało co mają z tym rzeczy co miewali kiedyś. Jakie są wasze opinie o sklepie?
Zatem ja chyba należę do szczęśliwców bo choć jestem spoza Łodzi to udało mi się kilkakrotnie trafić na otwarty sklep. Mowa o Czaro market na terenie Chemii Łódź.
Wybór całkiem spory, jeśli chodzi o wyposażenie domu w asortyment dla zwierzaka, dla kota, psa, gryzonia. Akwarystycznie, dość duży wybór zbiorników, szafek, świetlówek. Ceny bo to chyba najważniejsze wyglądają normalnie nie za niskie nie za wysokie, jest to sklep a nie giełda. Jako sklep to ilość towaru i cena jest zadowalająca.
Wybór całkiem spory, jeśli chodzi o wyposażenie domu w asortyment dla zwierzaka, dla kota, psa, gryzonia. Akwarystycznie, dość duży wybór zbiorników, szafek, świetlówek. Ceny bo to chyba najważniejsze wyglądają normalnie nie za niskie nie za wysokie, jest to sklep a nie giełda. Jako sklep to ilość towaru i cena jest zadowalająca.
Zajrzałem tam dziś przy okazji bo byłem w okolicy a że pocałowałem klamkę po raz enty to pojechałem na Start... żonka poszła na kwiatki itp. bo święto idzie wiadomo jakie a ja tam i gość mówi, że na Brukowej urzęduje szef i akurat dziś miał zonka bo córa chora i nie miał kto zostać a po losowaniu wyszło, że lepiej otworzyć punkt na Starcie niż tam zresztą za mną była mała kolejka średnio zadowolony klientów... Aaaa podobno otwarte miało być do 20... już widać zmianę, że do 19 ale i tak nikt się tego nie trzyma.