Stowarzyszenie miłośników ryb (jajo)żyworodnych
- Witek Miszczak
Jestem w małym szoku, bo po kilku dniach już mam sporo info o hodowcach, którzy mają w kolekcji po kilkadziesiąt gatunków dzikusów oraz sporo zainteresowanych akwarystów.
Gdyby ktoś miał czas/ochotę/umiejętnościdziałanianaforum to trzeba to "moje' forum wyposażyć w artykuły, foty, filmy itd. to zapraszam do współpracy, gdyż moje możliwości są ograniczone i ograniczane
. W planie jest zgromadzenie na tym forum ludzi i wiedzy - to chyba oczywiste.
Określenie wiedza -1 sugeruje dwie możliwości:
1. Poszukuję wiedzy, nie jestem zadowolony z tego co już wiem i, najważniejsze, chcę szybko tę wiedzę posiąść.
2. Ta opcja raczej nieprawdopodobna - robie rózne rzeczy, efekty mizerne - muszę zainwestować w IQ
Gdyby ktoś miał czas/ochotę/umiejętnościdziałanianaforum to trzeba to "moje' forum wyposażyć w artykuły, foty, filmy itd. to zapraszam do współpracy, gdyż moje możliwości są ograniczone i ograniczane
Bez przesady. Ja 29 lat temu dostałem od kolegi samiczkę gupika tzw "kubiczkę", zapakowałem ja do 3 litrowego słoja i tak zacząłem swoją akwarystykę.Ja niestety nie pomogę bo moja wiedza w porównaniu do innych na tym forum w skali od 0 do 10 wynosi -1.Chociaż może nie jest tak źle bo rybek jeszcze nie uśmierciłem
Określenie wiedza -1 sugeruje dwie możliwości:
1. Poszukuję wiedzy, nie jestem zadowolony z tego co już wiem i, najważniejsze, chcę szybko tę wiedzę posiąść.
2. Ta opcja raczej nieprawdopodobna - robie rózne rzeczy, efekty mizerne - muszę zainwestować w IQ
W foto i wideo pomoge jak bedziesz chcial.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
- Witek Miszczak
No to zasuwaj! Na początek linki do filmów z http://www.zyworodki.akwarysta.pl/ pod odpowiednie gatunki. Pytałem o zgodę na kopie artykułów i fotek, ale na razie cisza.Lukiki pisze:W foto i wideo pomoge jak bedziesz chcial.
-
krzysiek8117
Ze zdjeciami Witek,to mozna byc bardziej ambitnym i zrobic wlasne o wiele lepsze.
Ile gatunkow masz u siebie?
Filmy
- Witek Miszczak
Mam dość niekorzystne wspomnienia z zakładania ŁSAiT, więc jestem troszkę ostrożny z wchodzeniem na czyjeś subfora, czy serwery. Myślę, że na tym etapie zaangażowania tamto forum służy do wstępnego projektu, ściągnięcia zainteresowanych osób, materiałów. Rozumiem, że tworzenie takiego forum jako bazy artykułów jest próżną robotą w przypadku przenoszenia go później na jakieś nowe miejsce. Znikną także wpisy i tematy
Może to nie do końca źle? Widziałem nowe forum www.aquaristica.pl, które zostało założone przez grupę doświadczoną na innym forum (www.aquaforum.pl). Jest przejrzyste, ekipa sprawna i szybka i mnóstwo wartościowych artykułów. Gdyby nie szerokość zagadnień próbowałbym tam wbijać się na subforum.
Jednak bardzo mnie cieszy Wasz głos w tej sprawie, szczególnie dlatego, że wiem o swoich pomysłach, że są świetne.
A później okazuje się, że niekoniecznie.
Focenie w przyszłości musi być wykonane - w tej chwili kończę ostatecznie przeprowadzkę na tą moją Kołymę.

EDIT. Bojownik.pl jest świetną stroną dla miłośników tych ryb. Może to stanowić jakiś wzór.
Może to nie do końca źle? Widziałem nowe forum www.aquaristica.pl, które zostało założone przez grupę doświadczoną na innym forum (www.aquaforum.pl). Jest przejrzyste, ekipa sprawna i szybka i mnóstwo wartościowych artykułów. Gdyby nie szerokość zagadnień próbowałbym tam wbijać się na subforum.
Jednak bardzo mnie cieszy Wasz głos w tej sprawie, szczególnie dlatego, że wiem o swoich pomysłach, że są świetne.
A później okazuje się, że niekoniecznie.
Tyle co w podpisie i... jeszcze z drugie albo i trzecie tyleZe zdjeciami Witek,to mozna byc bardziej ambitnym i zrobic wlasne o wiele lepsze.
Focenie w przyszłości musi być wykonane - w tej chwili kończę ostatecznie przeprowadzkę na tą moją Kołymę.
Będę myślał nad tym - wejdę spoźrzę, zapytam (może)administrator bojownik.pl zaproponował nam współpracę, darmowy serwer itd. będzie Pan zainteresowany Panie Witku??
Tak, przyswoiłem tą wiedzę, ale wysłałem dwa maile, zrzuciłem do archiwum, w razie gdyby były kwasy będzie widać dobrą wolę. Poza tym strona wisi, więc ktoś za to płaciPrzecież pisałem Ci po jakim czasie mi odpisał człowiek od tej stronyGeneralnie tamten projekt umarł.
EDIT. Bojownik.pl jest świetną stroną dla miłośników tych ryb. Może to stanowić jakiś wzór.
Ostatnio zmieniony 2011-12-12, 09:35 przez Witek Miszczak, łącznie zmieniany 1 raz.