Twoj blad,Twoja bardziej pusta kieszen,bo bedzie trzeba oblac prawko,wiec czekamy na zaproszenie na piwo jak bedzie po wszystkim,bo wiesz jak nie postawisz,to bedziesz dzwonil,oj bedziesz
Egzamin na prawo jazdy.
Coz pochwaliles sie ze bedziesz zdawal.
Twoj blad,Twoja bardziej pusta kieszen,bo bedzie trzeba oblac prawko,wiec czekamy na zaproszenie na piwo jak bedzie po wszystkim,bo wiesz jak nie postawisz,to bedziesz dzwonil,oj bedziesz
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
-
furious tomash
- illuminatebaby
Czym tu się chwalić. Ja zdałem za pierwszym razem, choć miałem łatwiej, bo samochód był mniejszy - maluch 126. Jechałeś na resztce paliwa ?illuminatebaby pisze:Odświeżę trochę temat, a przy okazji pochwalę się, że na reszcie zdałem prawko za czwartym razem. 55 minut napięcia i usłyszałem w końcu "zaliczam Panu egzamin".
- illuminatebaby
Dzięki wielkie! Największy chyba ból to właśnie ta otoczka stresu spowodowana tym, że WORD się sam dotuje i przeciągają człowieka tak by usadzić.
kdk podejdź do egzaminu teraz a zrozumiesz. Mojej żony szefowej zięć za 10 razem nie zdał ostatnio i ani razu nie wyjechał na miasto.
kdk podejdź do egzaminu teraz a zrozumiesz. Mojej żony szefowej zięć za 10 razem nie zdał ostatnio i ani razu nie wyjechał na miasto.
96l Towarzyskie
25l Krewetkarium RC
25l Krewetkarium RC
- illuminatebaby
- illuminatebaby