FERKA AQUABASE
Fajnie Zbyszku, że mi pokazałeś gdzie ale chyba mnie nie zrozumiałeś. Chciałem to nabyć od ręki w Łodzi a nie kupować w sieci czy na allegro. Gdybym wiedział, że nie uda mi się tego dostać na Równej kupiłbym to w środę na allegro czy innym miejscu w sieci bo wiesz google nie gryzie ale Łódź to taki "kraj" w którym jest wszystko ale jak chcesz kupić to nie ma. Dlaczego uważasz, że to kombinacja? Chcę podsypać dwuletni substrat w starym baniaku przy okazji restartu i zmiany aranżacji to źle?
BTW. Takie RA tak samo jak Rybarium nie ma tego od ręki i średnio każą sobie na to czekać ok 10 dni (Rybarium znacznie krócej ale też) ale z dwojga złego wolę dać zarobić Łodziakom niż wydać kasę w Krakowie ludziom, którzy mają klienta gdzieś szczególnie przez długi czas realizacji bądź też wysyłanie "zamienników" bo akurat taki mieli. Co do akwarystyczny24 to tam ogólnie pojechali na urlop więc zamawiać nie ma po co no i ta cena.
BTW. Takie RA tak samo jak Rybarium nie ma tego od ręki i średnio każą sobie na to czekać ok 10 dni (Rybarium znacznie krócej ale też) ale z dwojga złego wolę dać zarobić Łodziakom niż wydać kasę w Krakowie ludziom, którzy mają klienta gdzieś szczególnie przez długi czas realizacji bądź też wysyłanie "zamienników" bo akurat taki mieli. Co do akwarystyczny24 to tam ogólnie pojechali na urlop więc zamawiać nie ma po co no i ta cena.
Ostatnio zmieniony 2012-09-14, 11:18 przez Prospero, łącznie zmieniany 2 razy.
Prospero pisze:Fajnie Zbyszku, że mi pokazałeś gdzie ale chyba mnie nie zrozumiałeś. Chciałem to nabyć od ręki w Łodzi a nie kupować w sieci czy na allegro. Gdybym wiedział, że nie uda mi się tego dostać na Równej kupiłbym to w środę na allegro czy innym miejscu w sieci bo wiesz google nie gryzie ale Łódź to taki "kraj" w którym jest wszystko ale jak chcesz kupić to nie ma.
Piotrek, teraz ja odpowiem że mnie chyba nie zrozumiałeśProspero pisze:Dlaczego uważasz, że to kombinacja?
w cudzysłowiu, bo na myśli miałem Twoje eskapady po giełdach, sklepach, telefonach itd. Gdybyś od razu podjął decyzję kupna przez neta to byłoby po sprawie. Ja wymieniłem tylko to co wpadło pierwsze do ręki, ale są jeszcze dystrybutorzy Ferki i wiele pokrewnych firm, a co do kupna/sprzedaż w Łodzi to mam podobne zdanie jak Ty Piotrze.[center][/center]"kombinacji"
bardzo dobrze[center][/center]Chcę podsypać dwuletni substrat w starym baniaku przy okazji restartu i zmiany aranżacji to źle?
Dla mnie to jeden z najlepszych sklepów, biorę tam od lat i nigdy nie miałem zastrzeżeń, a kurierem mam paczkę po dwóch dniach.Co do akwarystyczny24 to tam ogólnie pojechali na urlop więc zamawiać nie ma po co no i ta cena.
Jak brałem ADĘ to akurat FERKI nie było więc szukałem czegoś bliżej i wyszło jak z meczami w nogę Polaków... Z Akwarystycznego24 też brałem ale mają wole więc kupa. Nie zbawi mnie już tym bardziej, że i tak weekend. Pomyślę coś w przyszłym tygodniu. Jak wiadomo pośpiech w akwarystyce jest wskazany jedynie gdy wycieramy wodę z podłogi
No i brakuje mi kilku sadzonek roślin aby zmontować to co mam w głowie.
Ogólnie to podziałał bym sobie w weekend ale nici bez tych dodatków z tego.
Ogólnie to podziałał bym sobie w weekend ale nici bez tych dodatków z tego.
Ostatnio zmieniony 2012-09-14, 21:26 przez Prospero, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzych0062
To z racji przyzwoitości powinien odpowiedzieć
Nie ważne. Kupiłem w innym miejscu. Teraz to jeszcze kilku roślin brakuje i można zaczynać.
Ogólnie z dupereli to mi brakuje jeszcze reduktora i kupię chyba Qpneumatic bo mały i fajny.
BTW. Gosiu u Ciebie w razie czego nie dostanę Ferki?
Ogólnie z dupereli to mi brakuje jeszcze reduktora i kupię chyba Qpneumatic bo mały i fajny.
BTW. Gosiu u Ciebie w razie czego nie dostanę Ferki?
Ostatnio zmieniony 2012-09-17, 15:04 przez Prospero, łącznie zmieniany 2 razy.