[1000] Ogólne (z dyskowcami)
- illuminatebaby
Ta jasne w landrynkowej aranzacji takie ryby,ehh King widze,ze wciskasz wszystko wszystkim gdzie sie da 

Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Nie wciskam "tylko łacha piachu":P fajnie by płaszczka magdaleny wyglądał rośnie mała 25-35cm to i by się zmieściła.
http://monster-aquarium.blogspot.com/20 ... -doce.html
Nie mam nawet co wciskać w tej chwili wszystkie ryby na zamówienie mam tylko bo całe wakacje mnie nie ma praca...:(
Rozmiar łachy piachu zachęca do eksperymentów:P
Landrynka to chyba rośliny bo ryby to straszny kisiel z budyniem. Troszkę mi się to kupy nie trzyma jak by pozbierane z kilku akwariów.
Heiko Bleher podobny baniach z plackami ostatnio pokazywał jak był w Polsce.
Kamienie duże i piach genialnie wglądają.

http://monster-aquarium.blogspot.com/20 ... -doce.html
Nie mam nawet co wciskać w tej chwili wszystkie ryby na zamówienie mam tylko bo całe wakacje mnie nie ma praca...:(
Rozmiar łachy piachu zachęca do eksperymentów:P
Landrynka to chyba rośliny bo ryby to straszny kisiel z budyniem. Troszkę mi się to kupy nie trzyma jak by pozbierane z kilku akwariów.
Heiko Bleher podobny baniach z plackami ostatnio pokazywał jak był w Polsce.
Kamienie duże i piach genialnie wglądają.
Ostatnio zmieniony 2012-06-05, 20:10 przez king, łącznie zmieniany 4 razy.
Myślałem o tym też - ale raczej o tęczankach neonowych, bo nie rosną takie duże. Jest to kwestia do rozważeniaIncognito pisze:pasowałyby mi tutaj jakieś tęczanki np. boesmana czy czerwona co Ty na to ? :)

No! - to jest ciekawa propozycja - już teraz aż miło popatrzeć na to stadkolukaszLDZ pisze:z 30 conajmniej do 80 sztuk albo lepiej
OK, wysyłam pwilluminatebaby pisze:Jak będziesz miał chwilkę, na złapanie to możemy się umówić na te bystrzyki.
No nie - za duże jak dla mniena tym piaseczku super by wyglądały płaszczki albo flondry ...

Dziękuję za dobre słowolukaszLDZ pisze:Kawał dobrej roboty, super to wygląda finalnie. Widze roslinki tez ida do przodu i wybarwione ładnie.

Jest to akwarium ogólne - towarzyskie, bez żadnych, nawet najbardziej ogólnych aspiracji biotopowych. Nie wyklucza to oczywiście, że za jakiś czas przyjdzie mi do głowy zupełnie inna koncepcja - sugestie mile widziane i jak najbardziej wskazane.king pisze:Landrynka to chyba rośliny bo ryby to straszny kisiel z budyniem. Troszkę mi się to kupy nie trzyma jak by pozbierane z kilku akwariów.
Cieszę się, że wreszcie ktoś podziela moją fascynację kamieniemKamienie duże i piach genialnie wglądają.

Ostatnio zmieniony 2012-06-05, 21:05 przez rszewcz, łącznie zmieniany 2 razy.
- leniwiec19
A ja się ciągle zastanawiam jak Ty tam łapki wsadzasz i "remontujesz" ? :D Ja to bym musiała z drabiny chyba :P Trawnik to bym sadziła 50cm pęsetą prawdopodobnie :D ...
Nieźle to wyszło, na prawdę! Ciekawe jak Ci się będzie to rozwijać.
W takim pokoju to już można o telewizorze zapomnieć :D
Nieźle to wyszło, na prawdę! Ciekawe jak Ci się będzie to rozwijać.
W takim pokoju to już można o telewizorze zapomnieć :D
Ostatnio zmieniony 2012-06-05, 22:02 przez leniwiec19, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden zbrojnik jest - i jest to jakieś L (chyba L-104) - został z poprzedniego akwarium, jak mi się uda go sfotografować to może się wyjaśni jaki to L.Osobiście nie mógłbym się powstrzymać od wpuszczenia jakiś ciekawych eL-ek ;)
Loricaria i L-144 na bank by pływały już od początku
Incognito pisze:Litraż jest ciekawy więc dużo małych - średnich ryb mógłbyś tutaj trzymać, coś czuję, że będzie to najbardziej "zmienne" akwarium na forum.
To fakt - sam jestem ciekaw jak będzie za rok lub dwaleniwiec19 pisze:Ciekawe jak Ci się będzie to rozwijać.

Mam taką trzystopniową drabinkę, pensetę i długą rękęA ja się ciągle zastanawiam jak Ty tam łapki wsadzasz i "remontujesz" ? :D Ja to bym musiała z drabiny chyba :P Trawnik to bym sadziła 50cm pęsetą prawdopodobnie :D ...

Zdecydowanie można - w ogóle wpływ na ludzi jest hipnotyzujący. Domownicy i goście mimowolnie przechadzają się lub siadają w pobliżu.W takim pokoju to już można o telewizorze zapomnieć :D
Ostatnio zmieniony 2012-06-05, 22:38 przez rszewcz, łącznie zmieniany 1 raz.