Gratulujemy Mistrzostwa :)

rozmowy na dowolne tematy
Awatar użytkownika
pszemoo

Gratulujemy Mistrzostwa :)

Post autor: pszemoo »

Co tu dużo pisać ;-)

Gratulujemy siatkarzom zdobycia tytułu MISTRZÓW EUROPY

Dziekujemy chłopaki !!!

tutusik

Post autor: tutusik »

szkoda że w piłce nie mozna pogratulować : ))
gg 2755526

Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

Teraz o kosza trzeba walczyć;)
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

A ja sie ciesze że w noge jest taka porażka może wreszcie ludzie zauważą że są w polsce wiele ciekawsze sporty na poziomie światowym a nie podwórkowym.

Lekkoatletyka siatka kosz ręczna nawet prawie nieznana piłka wodna kwalifikuje sie co roku na mistrzostwa europy.

A nasze "gwiazdy" zarabiające gruba kase żenada i masakra.

Wielkie Gratki dla chłopaków z pod siatki.

Awatar użytkownika
pszemoo

Nie oszukujmy się. Nasz narodowy sport to na pewno NIE piłka nożna. Gdyby te nakłady finansowe które są topione w piłce nożnej przenaczyć na inne dyscypliny, chociażby lekkoatletykę to bylibysmy w rankingach zdecydowanie wyżej i tego typu zwycięstwa jak dzisiejsze nie robiłyby wrażenia, bo byłyby codziennością ;-)

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

Piłka nożna jest w polsce sportem narodowym bo to jest najpopularniejszy sport i to o nim pisza najwięcej w gazetach i to o nim są specjalne gazety. To na mecze piłkarskie chodzi najwięcej kibiców i o nodze sie najwięcej mówi.

A kwestia tego w czym odnosimy sukcesy to inna sprawa.

A co do pieniędzy to prawda bo brak finansów w niektóych dyscyplinach odbiera młodym zdolnym ludzią szansę normalnego treningu a czasem nawet startu w zawodach a bez tego nie da sie zostać kimś.
Ostatnio zmieniony 2009-09-13, 23:11 przez Vendredi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cina

Post autor: cina »

Tak, gratulacje dla siatkarzy. Przemek, a na Ligę Światową chodziłeś jak były mecze w Łodzi ?

tutusik

Post autor: tutusik »

pszemoo pisze:Nie oszukujmy się. Nasz narodowy sport to na pewno NIE piłka nożna.
co za głupota Przemku :O
Polska w dawnych latach super grała. Mój tatuś nawet był kibicem Polskiej reprezentacji :)

Awatar użytkownika
nefrete1
Kontakt:

Post autor: nefrete1 »

Oj to były cudowne 2 tygodnie i zakończone taaaaaakim sukcesem. Panowie - jesteście wielcy! Dzięki za tyle pozytywnych emocji przed TV :mrgreen:

Awatar użytkownika
Marcinus
Kontakt:

Post autor: Marcinus »

Ja również gratuluje sukcesu:):) obejrzałem chyba wszystkie mecze na tych mistrzostwach:) muszę jednak szczerze przyznać, że nie liczyłem z takim składem na taki wielki sukces.

Teraz czekam na Ligę Światową w Łodzi:) choć znając życie to bilety znów pójdą mocno w górę jak to miało miejsce po vice mistrzostwie świata:)

Matrixowo

Post autor: Matrixowo »

Gratulacje. Od wielu lat jestem fanem siatkówki, a jak była obiecująca drużyna w zduńskiej woli to byłem z nimi na wszystkich meczach w zduni i na wyjeździe, niestety też poszło o kasę jak weszli do I ligi :( tak mi się chciało płakać, a zaczęli od jakiejś podwórkowej ligi. A Wlazły właśnie w zduńskiej woli zaczął swoją wielką karierę. Szkoda, że go nie było tym razem na mistrzostwach. Na LŚ w łódzi byłem raz i chyba muszę kolejny raz jechać :D

Hmm co do piłki nożnej... nie chce mi się gadać, bo partaki są i tyle. nie rozumiem ich w ogóle jak można raz z bardzo dobrą drużyną wygrać a następnie z cieniasami poprzegrywać. Po prostu nasi piłkarze są do bani i nie ma trenerów którzy by ich pociągnęli.

Awatar użytkownika
pszemoo

cina pisze: Przemek, a na Ligę Światową chodziłeś jak były mecze w Łodzi ?
Niestety nie :( zawsze miałem taki plan, ale musiałem go zmieniać w ostatniej chwili. Mam nadzieje, że tym razem nie będę musiał planów zmieniać :lol:

Awatar użytkownika
cina

Post autor: cina »

Hehe to może się spotkamy. Ja już kilka razy byłem, super atmosfera

Awatar użytkownika
pszemoo

Że super atmosfera to wiem, jak oglądam mecz w tv to czasem mi się udziela :-P i zupełnie nie rozumiem czemu reszta domowników tego nie toleruje :mrgreen:

Awatar użytkownika
Marcinus
Kontakt:

Post autor: Marcinus »

Mecz w hali na żywo a mecz w telewizji to wielka różnica na korzyść hali:):) jak ktoś był to wie jaka jest atmosfera w Polsce na Lidze Światowej, niestety z roku na rok, coraz trudniej dostać bilety:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”