Ups..to przepraszam, zapewne masz rację,ale zdaje się,że to było pod Carrefourem i ciemno było, za bardzo nie zapamiętałam i nie skojarzyłam teraz osoby z nikiemmario150375 pisze:Zafira, mieliśmy już przyjemność pogadania przez minutę, może dwie- mam od Ciebie anubiasa nana - taką sporą kępę.
Ja miałam ostatnio na Starcie taką sytuację, stoi starszy facet pod halą, spytałam go"przepraszam, gdzie tu jest wc?".A on na to niewyraźnie wydukał"yyy..co?!".To ja ponawiam pytanie,a on znowu coś wydukał i tak jeszcze raz, bo wydawało się,że w końcu kroi się jakaś odpowiedź z jego stronyjabol pisze:jedna z dziewczyn tak polzartem powiedziala ze kupi mu czekolade jak nas wpusci. odpowiedz byla nastepujaca:
"najbardziej ze slodyczy lubie wodke" :)
jabol pisze:albo siakas chorowita jest ta obecna mlodziez albo Swiadkowie Jehowy ... czy cus ???
mam nadzieje ze choc jeden Muzulmanin sie trafi, ktoremu sie wytlumaczy ze juz jest po zmroku i Allah nie patrzy :)
jabol pisze:lukaszLDZ napisał/a:
mozna i bez alko sie bawić,
Franz Maurer jest innego zdania
jabol pisze:moj znajomy tak oto powiadal (na kazde slowo/temat jaki sie poruszalo) :)
"ale to nie powod zeby nie wypic" .... :)
oraz
"wodki i pacierza ... nie odmawiam"
Niestety nie wytrzymałem,musiałem zmienić gaciejabol pisze:pewien bramkarz z Olimpu (kiedys byla taka dyskoteka na Lumumbowie) nie chcial wpuscic naszej wiekszej gromady. jedna z dziewczyn tak polzartem powiedziala ze kupi mu czekolade jak nas wpusci. odpowiedz byla nastepujaca:
"najbardziej ze slodyczy lubie wodke" :)
hm..no coz..Lukiki pisze: Niestety nie wytrzymałem,musiałem zmienić gacie
pozwole sobie na mala radę (z doswiadczenia). otoz odradzalbym jakiekolwiek "knajpy" gdzie jest lomot - za wuja wafla nie da sie swobodnie pogadac. ostatnio bylem na spotkaniu "z czasow studiow" - na drugi dzien mialem zdarte gardlo od krzykow podczas rozmow.syjon pisze:
Lokal czekam na propozycje..... bo znów coś wymyśle...
Rolling Stone English Pub na moniuszki??????
Jabol podaj jeszcze raz adres i nazwe bo google nie widziw pierwotnej wersji zaproponowalem Beze/Anne przy Tuwima
Dzięki.jabol pisze:hm..no coz..
w sumie nie ma sie czym chwalic... ale ze kwestie poruszasz na forum publicznym to i ja porade dam ci tutaj a nie na PW:
http://tnijurl.com/porada/