Nierzetelne media to jedno, a nierzetelny rząd to drugie. Jak widzę gębę i słyszę na własne uszy co mówi, a potem widzę, że jest inaczej - to KŁAMIE.s050197 pisze:mnie rząd nie okłamał, było powiedziane że w nocy porozumienie zostanie podpisane i tak się stało. być może Ciebie też rząd nie okłamał a nierzetelne media
Z ust mi to wyjąłeś, na codzień mam do czynenia z różnymi aktami prawnymi i tym podobnymi bzdurnymi pismami tylko troche z innej beczki i wiadomym jest, ze jesli coś jest niedopowiedziane i jak to było nazwane, "mętne" kwestia tylko odpowiedniej interpretacji aby wyczytac dokładnie to, co sie chce wyczytać, gdyby nie takie akty prawne oraz inne niejasne niesprecyzowane buble, firmy prawnicze i adwokaci byliby biedni jak mysz koscielna.\jabol pisze: ta mętność właśnie jest najważniejsza, gdyż można wszystko pod to podciągnąć. zgodnie zresztą z zasadą:
bo to pijak jest..
pijak i złodziej !!!
bo każdy pijak to złodziej
w końcu głos rozsądku ;)wojtekr pisze:A czy ktoś tutaj z komentujących przeczytał dokładnie załżenia ACTA? Bo wypowiada się wiele osób.
To jest tak mętne, że wydaje mi się, że ten co podpisał to porozumienie, tak do końca nie wie, co podpisał, a Ci co protestują też tak do końca nie wiedzą przeciw czemu protestują.
No Ci to akurat okazali się liberałami nie być po wyborachjabol pisze:wedle jednej z definicji liberał to osoba która wyznaje zasadę:
BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ
mam nadzieję, że okażą się na tyle liberalni, że przełkną. W końcu dyskusja jest w dziale "Inne/Porozmawiajmy"jabol pisze:zastanawiam się czy admini to przełkną